ЗА НАС

Нашата основна цел се задоволни корисници, а тоа можеме да го оствариме единствено со квалитетна услуга, при што посебно водиме сметка за зачувување на животната средина.

Уште од самиот почеток (пролетта 2003 година), компанијата Новели е посветена на доведување на квалитетни производи и услуги од земји во рамките на Европската Унија (ЕУ) директно на нашиот пазар.

Со компанијата Адриатех, која е регионален лидер во производство на самоуслужни автоперални и компанија која извезува своја опрема на сите континенти, соработуваме од 2016 година, како екслузивен дистрибутер на пазарот во Република Северна Македонија.

Во повеќе од 35 земји и на 5 континенти!

Користиме Врвна Технологија

Adriateh користи технологија со 18-годишна историја, квалитетни материјали и опрема од прва класа. Благодарение на овие факти и докажаниот квалитет, вршиме продажба на овие производи во Република Северна Македонија.

Во следните неколку години, нашата главна цел е да бидеме перцепирани како бренд кој користи нови технологии базирани на традиционални вредности.

Ова е потврдено со нашиот одговорен пристап кон бизнисот, кој ни дозволува да бидеме сериозен деловен партнер на многу компании.

Управувањето со инспекцијата е потврдено со сертификатот SGS ISO 9001-2000.

Структурата е заштитена од Светската Организација за Интелектуална Сопственост (WIPO) во Женева. Сите производи ги исполнуваат усогласените стандарди на ЕУ.

Среќни сме да посочиме со кои производители на опрема работиме и кои компоненти ги избираме. Иако многу други брендови користат производи од иста марка, нашиот бренд е горд на нашата селекција и максимално посветен кон селектирање на опрема од највисок ранг.

Во прилог можете да најдете некои од најпознатите производители чии производи ги користиме.